Σήμερα στη βουλή τα προαπαιτούμενα της δόσης των 2,8 δις ευρώ

vouli1-600x275-620x320

Στην Βουλή θα κατατεθεί εντός της ημέρας  το νομοσχέδιο, για το σύνολο των προαπαιτούμενων  με προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της εκταμίευσης της υποδόσης των 2,8 δις ευρώ, με τις πληροφορίες να θέλουν να είναι αποκλειστικά με αυτό το περιεχόμενο και όχι με άσχετες διατάξεις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Το χρονοδιάγραμμα έγκρισης και εκταμίευσης της δόσης παραμένει αμετάβλητο και προβλέπει έγκριση από το EwG στις 29 Σεπτεμβρίου και πολιτική απόφαση για εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από πηγές του υπουργείου Οικονομικών, κορυφαίο στέλεχος του οποίου διαμηνύει ότι από τη λίστα των 15 προαπαιτούμενων απομένουν ένα-δυο τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …