Στο Εργατικό κέντρο Πάτρας η σύσκεψη πολιτών της ΚΥΚΑ

pleistiriasmos_patra_800x400_7

Τον συντονισμό των δράσεων από κοινού, ώστε να δημιουργηθεί ανάχωμα στα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν το λαό, επιχειρεί η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών, με το κάλεσμα συμμετοχής που απευθύνει για την σύσκεψη που συγκαλεί την Δευτέρα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο.

"Eργαζόμενε, άνεργε, συνταξιούχε, νέε της Πάτρας.

Μετά από τη λαίλαπα των πέντε τελευταίων χρόνων και τις θυσίες που έχουν γίνει μόνο από την πλευρά του λαού, τα ψέματα τέλειωσαν. Οι όποιες φρούδες ελπίδες που σου καλλιέργησαν  Τελείωσαν !

Το μνημονιακό  καθεστώς και οι πρόθυμοι που το υπηρετούν  φέρνουν το λαό αντιμέτωπο  με το ζωντανό εφιάλτη των πλειστηριασμών, εξώσεων, διακοπές ρεύματος ,αδυναμία πρόσβασης στη φαρμακευτική αγωγή κα . Γυρνάνε το ρολόι τόσο πίσω (μεσαίωνας), όπου το δικαίωμα του ανθρώπου στα κοινωνικά αγαθά γίνεται ανύπαρκτο, φέρνοντας εξαθλίωση και φτώχεια  και μετατρέποντας τον άνθρωπο   σε αναλώσιμο και εμπορεύσιμο αντικείμενο.

Τι θα κάνεις γι’ αυτό; Θα μείνεις παθητικός θεατής ή θα διεκδικήσεις το δικαίωμα στη  ζωή που  κλέψανε από σένα και τα παιδιά σου  βάση οργανωμένου σχεδίου. Πολιτικοί  που σου είπαν να τους εμπιστευτείς και να μη φοβάσαι .ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!

Έλα κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο  3:30 μμ. Στείλε το μήνυμα. Ως εδώ! Φτάνει !

Για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τη λαίλαπα που μας περιμένει καλείστε στο Εργατικό Κέντρο στις 26 /9 και ώρα 7 μμ για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε από κοινού αντίσταση σε όλα αυτά που έρχονται …

Όλοι μαζί μπορούμε να ελευθερωθούμε από το καθεστώς που μας έχουν επιβάλλει

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Κανένας μόνος! ‘Όλοι μαζί μπορούμε! Να αντισταθούμε!

Τηλ. Επικοινωνίας: 6934.052038

Email: kyka-patras@googlegroups.com: Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών (ΚΥΚΑ)".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …