Ένα με την παραβατικότητα είχε γίνει εργαζόμενος με στολή...

xeiropedessssssssssssssssssssss

Είχε προσληφθεί για να επιτηρεί και να εφαρμόζει την τάξη μεταξύ κρατουμένων και κατάδικων, αλλά άλλον ήθελε να περάσει στην αντίπερα όχθη και να γίνει ένα μαζί τους, σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος φορά τα βραχιολάκια της Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, έχοντας στην πλάτη του τις κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα ναρκωτικά, απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, με μία δικογραφία αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ένας 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη, στην Αθήνα, μετά από καταγγελία και μήνυση 32χρονης στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνυμάτων με φωτογραφίες της με ευαίσθητο, απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, στις οποίες απεικονιζόταν η ίδια με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, τις οποίες ο 38χρονος όχι αναρτούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, αλλά τις απέστειλε και σε οικείο πρόσωπό της.

Στην κατοχή του 38χρονου, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνο, tablet, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακοί δίσκοι και συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, βάρους (4,4) γραμμαρίων. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος προσήχθη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 32χρονης, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι προσπάθησε να διαφύγει και απώθησε με χτυπήματα τους αστυνομικούς και τους εξύβρισε.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …