Προσλήψεις Δημοσιογράφων-Τεχνικών σε Κρατικό Οργανισμό

jobs_on_career_builder

Αποδεκτό έγινε τελικά το αίτημα για 55 προσλήψεις, από το Δ.Σ, το οποίο ενέκρινε την έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης για 55 πρόσωπα, θέτοντας σε ισχύ την ΠΥΣ που έχουν υπογράψει οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Χριστόφορος Βερναρδάκης, της διοίκησης της ΕΡΤ .

Θέσεις:

  • 20 δημοσιογράφοι
  • 35 άτομα για μοντάζ, ηχοληψία, γεννήτρια χαρακτήρων

Οι 55 συμβάσεις είναι έως τις 30 Ιουνίου 2017 και είναι για δημοσιογράφους, παρουσιαστές και τεχνικούς, ενώ μία είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και είναι για τη θέση καλλιτεχνικού διευθυντή. Για ορισμένες από τις θέσεις θα γίνει διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ, ενώ για άλλες θέσεις θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις από ειδική επιτροπή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πετρέλαιο: «Βουτιά» άνω του 2% έφερε η επικοινωνία του Τραμπ με Πούτιν και Ζελένσκι

Οι τιμές πετρελαίου κατέγραψαν «βουτιά» άνω του 2% την Τετάρτη, καθώς ο τραμπ έκανε το …