ΔΩΡΕΑΝ έκδοση μαθητικού πιστοποιητικού υγείας

paidiatros-juniorsclub

Την δυνατότητα να εκδώσουν δωρεάν το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας για την συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) δίνει στις οικογένειες της πόλης, κυρίως εκείνες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργοι ή ανασφάλιστοι γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες, οικονομικά αδύναμοι κτλ), ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Το πιστοποιητικό εκδίδεται μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία, μετά από την σχετική εξέταση με κάποιον από τους εθελοντές παιδίατρους της δομής.

Επειδή αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των διαθέσιμων ραντεβού, οπότε για να κλείσετε ραντεβού απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των Δημοτικών Ιατρείων: 2132000187 & 196.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …