1,3 δις ευρώ οι απλήρωτοι φόροι του Αυγούστου!

xrei_392640104

Δεν μαζεύεται η κατάσταση όσο συνεχίζεται η οικονομική ασφυξία των φορολογουμένων, οι οποίοι κάτι θα αφήσουν εκτός, για να επιβιώσουν και συνήθως είναι τα χρέη του προς την Εφορία, με τα ληξιπρόθεσμα, όλο και να διογκώνονται, αφού κατευθύνονται στο αστρονομικό  ποσό των 100 δις ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τον προηγούμενο μήνα οι φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτους φόρους και πρόστιμα ύψους 1,368 δις ευρώ, με αποτέλεσμα τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη να φτάσουν 8,986 δις. ευρώ στο οκτάμηνο, αλλά και το σύνολο των ληξιπρόθεσμων χρεών έχουν απογειωθεί στα 91,6 δις ευρώ.

Το κατά πόσο θα γλιτώσουμε τον κόφτη, είναι σχεδόν απίθανο, αλλά ας κινηθούμε με τις κυβερνητικές ελπίδες ότι δε........

Αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας την καταβολή για ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος, ύψους 1,8 δις ευρώ.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …