Άμεσες προσλήψεις συνολικά για 8 μήνες

jobsjobs

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες, θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κατά την περίοδο 2016 – 2017,  για τέσσερις (4) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, τις οποίες ανακοίνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος».

Θέσεις:

  • 3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο Μαζικό αθλητισμό, στον Αθλητισμό στα σχολεία και στον ελεύθερο χρόνο
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στα γραφεία του Ν.Π. . . Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος», οδός 28ης Οκτωβρίου αριθμός 62, στο Δημαρχείο Μεγαρέων, στο δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου και στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ. Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» (www.irodoros.gr) ενώ η δημοσίευση της παρούσας γίνεται σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 14:00, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος», οδός 28ης Οκτωβρίου αριθμός 62, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …