3 άτομα ζητούνται ως εργατικό προσωπικό

JOBergasia_doulia_anergia2.medium

Την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (µέχρι 34 ηµεροµίσθια ανά άτοµο και για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία πρόσληψής τους µέχρι 30-11-2016) συνολικού αριθµού τριών (3) ατόµων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου «στο πρόγραµµα καταπολέµησης του δάκου της ελιάς», που εδρεύει στο Ηράκλειο, ανακοινώνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης, στην ειδικότητα "3 ΥΕ/ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ".

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη ∆ιεύθυνση: Περιφέρεια Κρήτης, ∆ιεύθυνση ∆ιοίκησης, Πλ. Ελευθερίας, Τ.Κ. 712 01- Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψιν κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813-400366) και κας Τσαπαρίδη Μαρίνας (τηλ.επικοινωνίας: 2813-400365).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας (Πλ. Ελευθερίας ) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Ηρακλείου και στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Ηρακλείου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …