21 θέσεις εργασίας με συμβάσεις έργου

jobcareer-786x324
21 θέσεις εργασίας με συμβάσεις έργου στο Δήμο Αγ.Ι.Ρέντη για τη κάλυψη αναγκών εποχικών ή παροδικών αναγκών, με πιστώσεις από ιδίου πόρους της ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ, ως εξής:
  1. Την Πρόσληψη, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ως ωρομίσθιοι, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, δέκα τριών (13) ατόμων, για τη κάλυψη αναγκών εποχικών ή παροδικών αναγκών, με πιστώσεις από ιδίου πόρους της ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ που εδρεύει στον Αγ.Ι.Ρέντη.
  2. Την Πρόσληψη δύο (2) ατόμων με Σύμβαση Εργασίας Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ) με ΑΝΤΙΤΙΜΟ, χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους για τη κάλυψη αναγκών εποχικών ή παροδικών αναγκών.
  3. Την Πρόσληψη επτά (7) ατόμων , με σχέση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ως ωρομίσθιοι, ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, χρονικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους άρχεται από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης σε (2) δύο τοπικές εφημερίδες ή την ανάρτησή της στο χώρο ανακοινώσεων της ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ και στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη (Π.Τσαλδάρη αρ. 10-ΝΙΚΑΙΑ) , θα έχει χρονική διάρκεια δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες .
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στη Γραμματεία της ΔΗΚΕΝΙΡ -ΝΠΙΔ (οδός Κύπρου αρ. 7-Αγ.Ι.Ρέντη) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από Δευτέρα εως και Παρασκευή από 0.8:00 πμ έως και 16:00 μ.μ).
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Μετά τη κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη μέρα της ανάρτησής τους.
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στη ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ (οδός Κύπρου αρ. 7-Τ.Κ 182 33 ΡΕΝΤΗΣ) για να εξεταστεί και πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50) € που θα έχει εκδοθεί είτε μέσω εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου είτε από τη γραμματεία της ΔΗΚΕΝΙΡ (απόδειξη είσπραξης).
Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.
Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …