Πόση εξαθλίωση πια του Έλληνα; Με κουπόνια τα ψώνια στις λαϊκές αγορές!

koyponiaaa

Από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή η πρωτοβουλία της ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για αγορά προϊόντων μέσω κουπονιών στις λαϊκές αγορές, από την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, που έχει και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Τα χρήματα θα αποδίδονται στους συλλόγους, μέσω των ομοσπονδιών, από τον ειδικό λογαριασμό των λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για ποσό 1.000.000 ευρώ, σε κουπόνια του ενός ευρώ και τα κουπόνια αυτά θα συγκεντρώνει ο κάθε πωλητής μαζί με την απόδειξη και θα τα δίνει στον υπάλληλο του συλλόγου του, όπως επισημαίνεται στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας, η οποία τονίζει επίσης:

«Όλοι μαζί ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια με συνέπεια ώστε να υπάρξει συνέχεια και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο κάνοντας πραγματικότητα αυτή την ενέργεια στήριξης και ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό και αλληλέγγυο έργο των λαϊκών αγορών».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Aston Martin: Διπλασίασε τις ζημιές

Σταμάτησε την παραγωγή βασικών μοντέλων και ετοιμάζεται να φέρει να μοντέλα στην αγορά  Διευρύνθηκαν οι …