Θέσεις εργασίας για μόνιμες συνεργασίες

agoraergasias_F14071

Εμπορική εταιρία θέλει να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μια πωλητή κτηνιατρικών συμπληρωμάτων διατροφής και οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες απόφοιτοι τριτοβάθμιας σχολής εκπαίδευσης, θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα εκτός από την Ελληνική και την Αγγλική και να χειρίζονται άριστα τις τεχνικές παρουσιάσεων προς τους πελάτες με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Η αποστολή του/της κατόχου της θέσης είναι να επισκέπτεται κτηνιάτρους ή/και pet shops με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της εταιρίας, την επίτευξη των εμπορικών συμφωνιών, την παρακολούθηση των υπολοίπων, την επιβλεψη του merchandising με βάση την πολιτική της εταιρίας.

Για τη θέση θα αξιολογηθούν μόνο υποψήφιοι/ες που διαθέτουν σχετική προϋπηρεσία καθώς επίσης ενδιαφέρονται να εργάζονται αμειβόμενοι με ένα πακέτο κινήτρων που εκτός από σταθερό μισθό προβλέπει ποσοστά, bonus και παροχές με βάση την επίτευξη των στόχων.

-Επίσης εμπορική εταιρίας διανομής κτηνιατρικών συμπληρωμάτων διατροφής επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία Ιατρικό Επισκέπτη.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες ή άνδρες, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Κτηνιατρικής, Γεωπονικής ή άλλης ανωτάτης σχολής με εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής επίσκεψης.

Στα κύρια εργασιακά τους χαρακτηριστικά θα πρέπει συγκαταλλέγονται η γνώση της Αγγλικής, η γνώση τεχνικών παρουσιάσεων και υπολογιστών γραφείου, οι εξαίρετες επικοινωνιακές ικανότητες και η διάθεση να αμειφθούν με ένα σύστημα που συνδυάζει σταθερό μηνιαίο μισθό και πρόσθετα οικονομικά κίνητρα τα οποία θα καταβάλλονται βάσει του βαθμού επίτευξης των εμποριών τους στόχων.

Ευνόητα, θα πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης.

Η εταιρία έχει έδρα στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι επισκέψεις θα αφορούν κυρίως στο χώρο της Αττικής.

Βιογραφικά σημειώματα στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε στο Info@hrstrategy.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …