Εργασίες πλήρους απασχόλησης 8 μηνών

jobb-1-638
2 προκηρύξεις με τις οποίες και θα προσλάβει 3 άτομα με 8μηνα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο Κιλκίς και την Σπάρτη, ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Αρχικά ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων στην Σπάρτη, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου - Ηπείρου, για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Σπάρτης (με έδρα απασχόλησης το Νομό Λακωνίας).

Επίσης γνωστοποιεί την πρόσληψη στο Κιλκίς, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας - Οράκης / Περιοχής Κιλκίς, για τις ανάγκες αυτής, που εδρεύει στο νομό Κιλκίς.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …