Θέσεις 4ωρης και πλήρους απασχόλησης

JOBS 5

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, για τη λειτουργία των δομών «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ)» & «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (ΚΔΑΠ), ως εκπαιδευτικό–καλλιτεχνικό προσωπικό συνολικά τριών (3) ατόμων, ανακοινώνει το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.

Θέσεις:

  • 1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑ- ΠΕΙΑΣ ΠΕ (πλήρους απασχόλησης)
  • 1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Η/Υ ΠΕ (4ωρης απασχόλησης)
  • 1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΕ (4ωρης απασχόλησης)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 57500 Τρίλοφος, Ν. Θεσσαλονίκης, υπόψη κας Φυτώκα Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2392 330-214, 330-213, 30-219).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά συνυποβάλλονται μαζί με την αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:

  1. στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση
  2. στην ιστοσελίδα του ν.π.δ.δ. www.socialthermi.gov.gr
  3. στην ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης (thermi.gov.gr).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα πληρωμή στις 4/12- Ποιους αφορά

Καταβάλλεται σήμερα, 4 Δεκεμβρίου, η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 3.051 δικαιούχους. Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση …