Τα δίδυμα, ο πατέρας, η μητέρα και οι εραστές, που ανέτρεψαν την βάφτιση....(VIDEO)

baftish

Πήγαν σε βάφτιση διδύμων να τιμήσουν την οικογένεια και τελικά ο ένας από τους δύο γονείς, τους αποζημίωσε με το παραπάνω για  την συμμετοχή τους, δίνοντας τους στο πιάτο το κουτσομπολιό της περιοχής που θα συζητείται για μήνες στο Άργος  αφού προέβη στην μεγάλη αποκάλυψη όταν κανείς δεν το περίμενε.....

Αποκάλυψε με ονόματα, παρουσία όλων και αρκετών εκ των  "δραστών", τους εραστές της αγαπημένης του συζύγου και μητέρας των παιδιών του................

Η βάφτισης στο Άργος, έγινε κανονικά και κανείς ούτε η σύζυγος κατάλαβε τι θα επακολουθούσε.....στην δεξίωση.

Την ώρα του φαγητού λοιπόν, ο πατέρας των νεοφώτιστων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους που έμειναν άφωνοι, λέγοντας:«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου. Θα σας διαβάσω μια όχι και τόσο μικρή λίστα με τα ονόματα των ανδρών που έχω μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα μου"

Και ξεκίνησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, με αρκετούς από τους εραστές να είναι παρόντες στην βάφτιση!!!!!!!!!!

Αυτοί έγιναν κίτρινοι, η σύζυγος προσπάθησε να το διακωμωδήσει, αλλά το ξύλο που έπεσε μεταξύ των δύο οικογενειών, δείχνει ότι το διαζύγιο.....είναι μονόδρομος!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …