4 μήνες απλήρωτοι οι τεχνικοί στον Βήμα FM

bhmafm

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στον Βήμα FM παραμένουν απλήρωτοι για 4 μήνες και γι αυτό στην σχετική ανακοίνωσή τους, τονίζουν την απόφασή τους για σειρά κινητοποιήσεων:

"Προχωρήσαμε σε ασφαλιστικά μέτρα και στην δέσμευση λογαριασμών της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού. Η ιδιοκτησία πλήρωσε τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους μισό μισθό.

Όχι όμως και τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας.

Τους εξαίρεσε της πληρωμής προκειμένου, να τους «συνετίσει» γιατί «ήταν κακά παιδιά» και «απαίτησαν με κάθε μέσο το δίκιο τους».

Τούτες οι πρακτικές των εργοδοτών, στην ΕΤΕΡ είναι πασίγνωστες. Τις αντιμετωπίσαμε και τις αντιμετωπίζουμε εδώ 19! χρόνια.

Δεν τις φοβόμαστε. Αντίθετα μας ατσαλώνουν και μας δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Αταλάντευτοι και συνεπείς στην υπεράσπιση των δικαίων της τάξης μας. Καμιά ανοχή σε εργοδοσία και τα ενεργούμενά της.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Κανένας εργαζόμενος μόνος του."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …