Τελικά ότι περιμέναμε:«Άνθρακας» η συζήτηση για την διαπλοκή(VIDEO)

diaplokh

Τελικά η συνεδρίαση αποδείχθηκε μάταιη και διεξήχθη μόνο για ανάκαμψη του ηθικού του κυβερνητικού στρατοπέδου, με τον αρχηγό της ΝΔ να ευελπιστεί την ίδια ώρα να κέρδισε τις εντυπώσεις στην live μετάδοση, αλλά και οι δύο ήσαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και εκτός από τις κοκορομαχίες τους, ο Ελληνικός λαός δεν διαφωτίστηκε για την διαπλοκή με ονόματα και διευθύνσεις, με αποκαλύψεις και τιμωρίες....

Είχαμε την πρώτη τους ομιλία, την δεύτερη ομιλία τους, την τρίτη ομιλία τους και ευτυχώς σταμάτησε εκεί και δεν συνεχίστηκε γιατί αν εξαιρέσεις ότι ανέβαζαν τους τόνους δεν προσέφεραν αποτέλεσμα…..

Ο ένας μας υπενθύμισε ότι ήρθε για να μείνει και ο άλλος ότι θέλει να αναλάβει την ηγεσία της χώρας.....

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η διαπλοκή θα βρει το μάστορά της με την κυβέρνησή του, όπως μας είχαν υποσχεθεί και όλοι οι  προηγούμενοι, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κάλεσε να κάνει αλλού τις ψευτομαγκιές του…..

Α, ο πρωθυπουργός είπε για μία νέα λίστα Μπόργιανς που παραδόθηκε στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες, με 475 πολύ μεγάλα ονόματα, χωρίς όμως να αποκαλύψει όπως είχε υποσχεθεί ονόματα και διευθύνσεις! Αρκέστηκε να μας ενημερώσει, ότι «θα ελεγχθούν εξονυχιστικά και δεν αποκλείονται ακόμα και έφοδοι στα σπίτια τους».

Από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης η Φώφη Γεννηματά, απόρησε να η κυβέρνηση έχει κρατήσει κάποιο από τα παλιά αριστερά της στοιχεία, κατηγορώντας της ότι "όσο εσείς επιλέγετε να δίνετε το βάρος σε στημένες κοκορομαχίες με τη ΝΔ η χώρα βαλτώνει και βουλιάζει".

Όσο εσείς συνεχίζεται την γνωστή σας κοκορομαχία, ο λαός πληρώνει και ματώνει, τόνισε ο  Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Από τον Βασίλη Λεβέντη το σημαντικότερο τμήμα ήταν η "παρατήρησή" του σε βουλευτή, που χαμογελούσε γιατί "δεν τα πληρώνει αυτός", όπως του είπε...

Όχι δεν ξεχάσαμε τον Σταύρο Θεοδωράκη, απλώς το πιο αισθητό μέρος των ομιλιών του ήταν η αντιπαράθεσή του με την Όλγα Γεροβασίλη, στην συνεδρίαση για την διαπλοκή.....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …