Θέσεις εργασίας για 3

ergasia04-08-16_sde-iek

Προκήρυξη για την πρόσληψη τριών (3) θέσεων με ωριαία αποζημίωση και χρονικής διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), "3 ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής", για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2016-2017 του ΝΠΔΔ του «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ», ανακοινώνει ο Δήμος Αλοννήσου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στη ιστοσελίδα του Δήμου Αλοννήσου (www.alonissos.gov.gr), ενώ η δημοσίευση της περίληψης της παρούσας γίνεται σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο γραφείο του ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ» στο:

  • Δημοτικό Κατάστημα Αλοννήσου, τκ: 37005, Αλόννησος, τηλ. επικοινωνίας : 24243 50212, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δραματικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις φέρνει το Μνημόνιο της Επιτροπής Πισσαρίδη!!

Στη δεύτερη θέση της η Επιτροπή επαναφέρει την πάγια θέση τής τρόικας για κατάργηση ή …