Από πότε η έναρξη των αιτήσεων για το Voucher 29-64 ετών-Όροι

apascholisipersonal-brand-tips-job-seekersΙδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται προσοχή, στη σύνταξή του από τους ενδιαφερόμενους, είναι το έντυπο της αίτησης υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα voucher 29 – 64 ετών, που εκτ΄ςο απροόπτου αθ τεθεί σε ισχύ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, με την Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, να εφιστά την προσοχη των υποψηφίων.

  • Προβλέπεται η χορήγηση εκπαιδευτικού επιδόματος ύψους 2.600 ευρώ.
  • Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στα 600 ευρώ και το επίδομα πρακτικής άσκησης στα 2.000 ευρώ.
  • Θα χορηγείται επιταγή κατάρτισης που θα κυμαίνεται από 1.155 έως 1.355 ευρώ.
Πρόκειται για πρόγραμμα για 23.000 ανέργους ηλικίας 29 – 64 ετών, που θα προσφέρει θεωρητική άσκηση και πρακτική κατάρτιση στις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή από τους ακόλουθους κλάδους:
Εμπόριο, logistics, έργα υποδομής, τεχνικά επαγγέλματα, τουρισμός, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, περιβάλλον – διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, τρόφιμα – ποτά, ενέργεια, βιομηχανία και αγροτικός τομέας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …