Ξεχνάτε; Το Facebook έχει και εδώ τη λύση....(ΦΩΤΟ)

facebook2-620x320

H υπηρεσία Events (ή Εκδηλώσεις) του Facebook είναι σίγουρα μια εφαρμογή του δημοφιλούς δικτύου που βοηθά την κοινωνική σου ζωή. Πολλές φορές όμως ξεχνάς ή απλά αδιαφορείς να πατήσεις «attend» σε κάποιο event που ενδεχομένως σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να το (ξε)χάσεις εντελώς. Για όσους λοιπόν την παθαίνουν με αυτόν τον τρόπο, το Facebook ήρθε να προτείνει μια νέα λύση.

Έτσι λοιπόν, το δίκτυο – κολοσσός του Μαρκ Ζούκενμπεργκ καθιερώνει την ξεχωριστή εφαρμογή Events from Facebook, για να μην χάνεις τίποτα από όσα σε ενδιαφέρουν. Και το καλύτερο, δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις την εφαρμογή, καθώς θα λειτουργεί σαν τα -παλιά- γκρουπ, δηλαδή μέσω ειδοποιήσεων!

oo 009


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …