Ένας ακόμη εργαζόμενος νεκρός εν ώρα εργασίας!

ergatiatyxh

Υπέκυψε τελικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε μετά από ηλεκτροπληξία, 55χρονος εργάτης που εργαζόταν σε εργολαβία ασφαλτόστρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και "κεραυνοβολήθηκε" από το ρεύμα  κάτω από ποιες συνθήκες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larisacitynews, μετέβη ασθενοφόρο από το Βόλο για να παραλάβει τον εργάτη καθώς το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Βελεστίνου ήταν "καθηλωμένο" από βλάβη.

Το συνεργείο του εργολάβου αποχώρησε από το σημείο, ενώ τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …