Πληρωμές για κάρτα σίτισης και επιδότηση ενοικίου

karta4

Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να καταβάλει το υπουργείο Εργασίας, την επόμενη επιδότηση σίτισης, μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης. Πιθανή ημερομηνία είναι η 24η Οκτωβρίου. Το ποσό της επιδότησης σίτισης ανέρχεται από 70 – 220 ευρώ το μήνα ανάλογα με το εισόδημα που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι. Η συνολική μηνιαία δαπάνη που καταβάλλει το υπουργείο Εργασίας κυμαίνεται στα επίπεδα των 13,5 εκατ. ευρώ.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η καταβολή και της επιδότησης ενοικίου, με την ημερομηνία όμως να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί καθώς γίνεται προσπάθεια η συγκεκριμένη καταβολή να παρέχεται μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ν ατονιστεί πως περίπου 120.000 δικαιούχοι οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …