Προσλήψεις ειδικοτήτων σε ΑΕΙ

jobgood34587

Στην προκήρυξη πρόσληψης με σύμβαση έργου για το έτος 2016-2017, καθηγητών φυσικής αγωγής ειδικότητας Κολύμβησης, για προπονήσεις στις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών, προχώρησε η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δικαιολογητικά:
• Αίτηση του ενδιαφερόμενου
• Τίτλος σπουδών Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου τίτλου της αλλοδαπής
• Τίτλος ειδικότητας Κολύμβησης
• Σύντομο Βιογραφικό
Αιτήσεις κατατίθενται:
με συστημένη αλληλογραφία (σφραγίδα ταχυδρομείου) ή στο κεντρικό πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Πατρών (κτίριο Διοίκησης, ισόγειο), ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, με πλήρη στοιχεία του αιτούντα, στη διεύθυνση: Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, Πανεπιστημιούπολη, Ρίο Πάτρας, τ.κ.: 265 04, «Προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής με σύμβαση έργου ειδικότητας Κολύμβησης στις Αθλητικές Ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών»
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά 16:00-19:00, εκτός Σαββατοκύριακου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπίρτζης: Δεν πάω επιτροπή Δεοντολογίας γιατί δεν έχω διαθεσιμότητα

Ο πρώην υπουργός είπε ότι τον έχουν καλέσει για να πει τις απόψεις του σε …