"Εγκλωβισμός" επιχειρείται των εργαζομένων της "Μαρινόπουλος"

marinopoulos_5

Δύσκολες οι ώρες για τους εργαζόμενους του "Μαρινόπουλος" οι οποίοι δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από τους εργοδότες τους, για την υπογραφή ενός κειμένου στο οποίο θα δηλώνουν ότι συμφωνούν με τα επιχειρηματικά σχέδια, τα οποία αγνοούν επίσημα, μιας και κανείς δεν τους έχει ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια, για την συμφωνία μεταξύ «Μαρινόπουλος» και «Σκλαβενίτης»και την δική τους θέση, τα διακιώματά τους και το μέλλον τους το εργασιακό και το μισθολογικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατέφυγαν στα συνδικάτα, οι εκπρόσωποι των οποίων καταγγέλλουν την εργοδοσία "για συμφωνία εν λευκώ που ελλοχεύει κινδύνους εγκλωβισμού. Η εργοδοσία της «Μαρινόπουλος» ζητά να υπογράψουν οι εργαζόμενοι ένα κείμενο, ως μια προσπάθεια να έχει «συναίνεση» στα σχέδιά της."

Το επίμαχο κείμενο είναι τα παρακάτω:

«Αφού λάβαμε γνώση των διατάξεων, όρων και προϋποθέσεων της συμφωνίας εξυγίανσης, ανεπιφυλάκτως συναινούμε ως προς το συνολικό περιεχόμενο αυτής αλλά και τους ειδικότερους όρους που μας αφορούν».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …