Προσλήψεις κατηγοριών ΔΕ-ΥΕ

jobDOC.20140423_.1163806_.gender_inequality_600x400_

Την πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόµων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) µηνών, από 24/10/2016 µέχρι 23/12/2016, προκειµένου να καλυφθούν άµεσες ανάγκες στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, όπως κοπή δέντρων, διευθέτηση ποταµών και χειµάρρων καθαρισµός αυλακών, ρεµάτων κατά µήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου της, ανακοινώνει η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νιας.

Θέσεις:

  • 1 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων (∆ιαµορφωτήρα γαιών) 
  • 1 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων (JCB) 
  • 5 ΥΕ Εργατών 

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούµενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο άτοµο ή ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στη ∆/νση ∆ιοικητικού-Οικονοµικού της Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Τµήµα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, ∆ιοικητήριο, Μεσολόγγι-Τ.Κ. 302 00) εντός εύλογης προθεσµίας και όχι πέραν των πέντε (5) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της παρούσας, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούµενα προσόντα:

  1. Αίτηση, στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.
  1. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών
  2. Υπεύθυνη ∆ήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  4. Φωτοτυπία ταυτότητας
  5. Υπεύθυνη ∆ήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο Φορέα µέσα στο 12µηνο.
  6. Ακριβές αντίγραφο της σχετικής άδειας (όπου απαιτείται)

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …