Με βραχιολάκια δύο ένστολοι για «παράνομη» εργασία!

astynomia90987

Μαζί με αυτούς που είχαν συλλάβει στο παρελθόν, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες δύο νεαροί αστυνομικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν, τους φόρεσαν χειροπέδες οι συνάδελφοί τους και εκτός από το να μπουν στην φυλακή κινδυνεύουν και με απόταξη από το σώμα, αφού με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης!

Εντοπίστηκαν εκτός  από αστυνομικοί, να εκτελούν και χρέη μετρ σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στο οποίο έκανε έφοδο μετά από πληροφορίες που είχε, η  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Και εκεί είδαν τους συναδέλφους τους, έναν υπαστυνόμο 27 ετών και έναν αστυφύλακα 26 ετών, να εργάζονταν παράνομα στο κλαμπ, ως υπεύθυνοι για τις κρατήσεις και την τακτοποίηση των πελατών!

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για κατά περίπτωση αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και άλλα αδικήματα!

Μαζί τους συνελήφθησαν και άλλοι οκτώ εργαζόμενοι, πέντε Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν έφερε βιβλιάριο υγείας και το κατάστημα  δεν διέθετε άδεια μουσικών οργάνων, καθώς και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Διέφυγε και αναζητείται εντός ορίων του αυτοφώρου, ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη ο πρωθυπουργός

Στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης   Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τετάρτη …