Προσέλαβαν μουσική επιμελήτρια στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, αλλά δεν έχουν ηχητικό σύστημα!

trol708

Σε μία καταγγελία που εξαγριώνει για το πως λειτουργεί των σύστημα των ημετέρων, προχώρησαν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, κατηγορώντας τον Οργανισμό ότι προχώρησε στην πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, η οποία θα έχει ως μοναδική της αρμοδιότητα να επιλέγει τη μουσική που θα ακούν οι επιβάτες μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016, με τρίμηνες αποδοχές 3.900 ευρώ, δηλαδή 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό, για να επιλέγει τα cd με τη μουσική που θα ακούγεται μέσα στα λεωφορεία.

Εκτός από το μισθό και εκτός από το ότι η εν λόγω υπάλληλος είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, θα βάζει μουσική σε λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία δεν διαθέτουν καν ηχητικές εγκαταστάσεις!!!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …