Στην Ελλάδα διπλή ημέρα καριέρας από την Σουηδία

job1010198-online-s_680

Εκδήλωση «Σουηδική Εβδομάδα» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 24-25 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και 26-27 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Σύμβουλοι EURES και εργοδότες από τη Σουηδία θα δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις και θα υποδεχτούν άτομα που αναζητούν εργασία στις ειδικότητες: Γιατροί, νοσηλευτές, μάγειρες, σεφ και life science experts προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με ευκαιρίες απασχόλησης και τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Σουηδία και τη Δανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: συνεντεύξεις με τους ενδιαφερομένους, παρουσιάσεις σχετικά με τους τομείς Υγείας, τουρισμός, life science και ανοιχτή συζήτηση με τους συμβούλους EURES και τους εργοδότες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους που θέλουν να παρευρεθούν στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» (Μοναστηρίου 8, 54629, Θεσσαλονίκη) και στο «Stanley Hotel» (Οδυσσέως 1, 10437, Αθήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη κ. Ελένη Φουλίρα, στο τηλέφωνο 210-9989134.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …