Πρόσληψη και από το 424 ΓΣΝΕ

3D_Printing_Jobs
Σε εκτέλεση του (β) σχετικού, την υπ' αρίθμ 102 / 2016 διενέργεια ανοικτής διαπραγμάτευσης, για την υπογραφή ετήσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με ΤΕ Ραδιολόγο - Ακτινολόγο, (και εν ελλείψει, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών-Απεικονίσεων) με αντικείμενο τη «Σύνταξη πρωτοκόλλων για την αποφυγή σφαλμάτων στην ακινητοποίηση των ασθενών, για την ασφαλή εκτέλεση των θεραπευτικών πλάνων και δυνατότητες θεραπειών IMRT για το τμήμα ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας», προϋπολογισμού δεκαεπτά χιλιάδων ευρώ (16.400,00€), όπως ανακοινώνει το 424 ΓΣΝΕ/Γραφείο Προμηθειών.
  • Η διαπραγμάτευση θα διενεργηθεί στο 424 ΓΣΝΕ/Γρ. Προμηθειών, ενώπιον της ορισθείσης για το σκοπό αυτό επιτροπής, την 02 Νοε 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 πμ.
  • Ο φάκελος της προσφοράς ο οποίος υποβάλλεται στην Ελληνική Γλώσσα, θα πρέπει να περιλαμβάνει τα παρακάτω:
α. Έγγραφη οικονομική προσφορά (αριθμητικώς και ολογράφως) β. Αντίγραφο ποινικού μητρώου για γενική χρήση, τελευταίου εξαμήνου. γ. Αποδεικτικό Ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο.
δ. Βεβαίωση μη οφειλής από τον φορέα ασφάλισης και το ΙΚΑ. ε. Βεβαίωση για τυχόν απαλλαγή από υποβολή καταβολής Φόρου Προστιθέμενης Αξίας. στ. Tα δικαιολογητικά σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α».
  • Τελικός ανάδοχος προκύπτει έπειτα από προφορική μειοδοσία των υποψηφίων, η οποία διεξάγεται μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.
  • Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-381080 και FAX: 2310-381666.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ (PCR) κορονοϊού για κατάταξη των στρατευσίμων στις ένοπλες δυνάμεις και διενεργείται …