Έναρξη αιτήσεων για νέο βρεφονηπιακό σταθμό

paidikos

Λίγες ημέρες απέμειναν ώστε να ανοίξει τις πόρτες του με περισσότερα από 70 παιδιά προσχολικής ηλικίας, 24 βρέφη και 48 νήπια, ο νέος Βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Κεραμεικό του Δήμου Αθηναίων που δημιουργήθηκε μέσω ΕΣΠΑ, με την υποβολή αιτήσεων να ξεκινά για τους ενδιαφερόμενους και να διαρκεί έως και τις 7 Νοεμβρίου.

Οι γονείς που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση και είναι επιλαχόντες σε παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, μπορούν να επικοινωνούν από σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου με το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών (Ρόδου 181 και Σερήνου, Σεπόλια, τηλ. 2105150761), προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εγγραφής τους στο νέο παιδικό σταθμό.

Η επιλογή σύμφωνα με το δήμο, θα γίνει βάσει της υπάρχουσας μοριοδότησης. Επιπλέον, κατά τις ίδιες ημερομηνίες, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις (εκπρόθεσμες αιτήσεις σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Β.Α.) και όσοι γονείς δεν έχουν υποβάλλει προηγούμενη αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …