Γιατρούς Έλληνες ζητά ξένη χώρα

ergasssicon_employment

Γιατρούς ιατρούς με ειδικότητα, "Αιματολόγους, Ακτινολόγους, Αναισθησιολόγους, Γαστρεντερολόγους, Γυναικολόγους, Δερματολόγους, Ειδικούς Γηριατρικής, Ειδικούς Εντατικολόγους, Ογκολόγους, Οφθαλμιάτρους, Παιδιάτρους, Χειρούργους", ζητά με άμεση πρόσληψη η "RIG Locums σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου".

Προσφέρονται

Ανταγωνιστικά υψηλές χρηματικές απολαβές, προοπτικές εξέλιξης, εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Απαραίτητη η εγγραφή στο General Medical Council, GMC, η οποία γίνεται από τους ίδιους τους γιατρούς διαδικτυακά.

Τα τελευταία 5 χρόνια η RIG Locums έχει συνδράμει σε χιλιάδες γιατρούς από χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, να εξασφαλίσουν locum θέσεις εργασίας στα NHSνοσοκομεία της Αγγλίας.

Για την αποστολή των βιογραφικών και για άμεση επικοινωνία: yannis.malavakis@riglocums.com


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …