1.000 ευρώ έκτακτο επίδομα από τον ΟΑΕΔ

epidomata_toy_oaed
Απόφαση με την οποία προβλέπεται η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικο­νομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά άνεργο της επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ», εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.
Το επίδομα των 1.000 ευρω σύμφωνα με την απόφαση θα λάβουν όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβει επίδομα ανεργίας, καθώς και σε κάθε μισθωτό της ως άνω επιχείρησης που μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης.
Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από το σω­ματείο των εργαζομένων, και σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την επιχείρηση και η τυχόν άσκη­ση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:
  • Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώ-νυμο κάθε δικαιούχου.
  • Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
  • Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
  • Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).
  • Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λο­γαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ).
Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης, οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στον κατάλογο δικαιούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων Οδηγός Χιλιομετρικών Αποστάσεων μεταξύ των οικισμών της χώρας …