Τα αίτια καθυστέρησης της Κοινωφελούς εργασίας

koinwfelis_erg
Κίνδυνο περαιτέρω καθυστέρησης διατρέχει η υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά όσους δήμους (274) δεν έχουν ενταχθεί στις δύο πρώτες φάσεις του.
Αιτία, το γεγονός ότι από το σύνολο των δήμων, μόλις 128 έχουν υποβάλλει τα οριστικά τους αιτήματα.
Αντίθετα 146 δήμοι δεν έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι έπρεπε έως χθες, 25 Οκτωβρίου, να έχουν πράξει αναλόγως.
Αυτό είναι ο λόγος που ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης καλεί με επιστολή του, τους δημάρχους έως αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, να υποβάλλουν τα οριστικά τους αιτήματα για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίησή του.
Τα αιτήματα αυτά θα πρέπει να περιγράφουν τα έργα και τις δράσεις που μπορούν οι δήμοι να υλοποιήσουν στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Από αυτά, θα προκύψουν οι θέσεις απασχόλησης που μπορούν να καλυφθούν από ανέργους για να ξεκινήσει η τελική φάση υποβολής αιτήσεων και επιλογής των τελικών δικαιούχων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …