Επιστολή προς τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα για πανεργατική απεργία

adedy_0[1]

H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, αποφάσισε να προκηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 και για αυτό με επιστολή της προς τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα, τα καλεί για κοινή πορεία στην κατεύθυνση της πανεργατικής απεργίας.

"Για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας, λάβαμε υπόψη ότι η Διοίκηση της Γ.Σ.Ε.Ε., με το προεδρείο της οποίας επιδιώξαμε να συναντηθούμε, πρόκειται να συνεδριάσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να αποφασίσει για απεργία μέσα στον Νοέμβριο.

Είναι φανερό και για εμάς, ότι η Απεργία της 24ης Νοεμβρίου 2016 πρέπει να έχει πανεργατικό χαρακτήρα και να επιδιώξουμε να πάρει χαρακτηριστικά παλλαϊκής κινητοποίησης, ενάντια στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας για την αναγκαία συμπόρευση σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες μας το επόμενο διάστημα."

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …