Το νησί με τις δύο διαφορετικές ώρες!

wra333

Συνέβη και αυτό, για πρώτη φορά μεν, αλλά είναι πραγματικότητα.....Νησί πλέον έχει από την στγμή της αλλαγής της ώρας, από θερινή σε χειμερινή, διπλή ώρα!

Άλλη στις ελεύθερες περιοχές, την χειμερινή και άλλη δηλαδή την θερινή στις κατεχόμενες περιοχές.

Φυσικά μιλάμε για την Κύπρο, διότι η κυβέρνηση της ελεύθερης Κύπρου εναρμονίστηκε με την Ευρώπη σε ώρα, ενώ η τουρκοκυπριακή ηγεσία ακολούθησε την στάση Τουρκίας και διατηρεί την θερινή ώρα!!!!

Την εξέλιξη αυτη σχολίασε με καυστικό τρόπο όπως ήταν αναμενόμενο, σε διαδικτυακή του ανάτηση  στο τουίτερ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με την φράση «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».

Ανάλογη η στάση και του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, που έγραψε επίσης στον λογαριασμό του: «Μια πατρίδα, ένας λαός. Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα», ενώ και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ανήρτησε το μήνυμα: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μάς ενώνει η ελπίδα. Αλλά καιρός είναι επιτέλους να ζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …