Δένουν άγκυρα τα καράβια!

pno==apergia

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσει στις 24 Νοεμβρίου η ομοσπονδία ναυτεργατών, η οποία στην ανακοίνωσή της απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στον ναυτεργατικό κόσμο, εν ενεργεία και συνταξιούχυς ναυτικούς, να δώσουν αγωνιστικά την απάντηση με οργάνωση–συσπείρωση, σωστό προσανατολισμό και αιτήματα που εκφράζουν τα ζωτικά προβλήματα των Ναυτεργατών:

«Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού τομέα να συμπορευτούν στην απόφαση αυτή έτσι ώστε να δοθεί ένα αγωνιστικό μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και η απεργιακή κινητοποίηση να αποτελέσει την αφετηρία για την παραπέρα κλιμάκωση των αγώνων ως μοναδικού δρόμου για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης – μεγάλου κεφαλαίου και τοκογλύφων δανειστών».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …