Κατάντησαν τον Έλληνα να περιμένει σε ουρές για μία γκοφρέτα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

sokosdf1

Δείτε απίστευτες εικόνες όπου γυναίκες με τα παιδιά τους, ακόμα και άνθρωποι σε καρότσια περιμένουν υπομονετικά στην οδό Ευριπίδου 10 για να πάρουν 4 γκοφρέτες ο καθένας.

sokosdf6

Στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ευριπίδου 10 από τις 8:00 το πρωί μαζεύεται κόσμος προκειμένου να πιάσει σειρά προτεραιότητα ώστε με μια έγγραφη στο πρόγραμμα «Φαγητό από Καρδιάς».

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και ανήκει στο Stelios Philanthropic Foundation και τον Στέλιο Χατζηϊωαννου να αποκτήσει 4 σοκοφρέτες.

sokosdf9  sokosdf2 sokosdf3 sokosdf4

Η τεράστια ουρά ξεκινούσε από το νούμερο 10 της Ευριπίδου και κατέληγε στην οδό Αιόλου όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει από τις 8 έως τις 10 το πρωί και μετά ξανά την επόμενη μέρα, όπως κατέγραψε το protothema.gr.

sokosdf7


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …