Βλέπουν χρήματα οι απεργοί εργαζόμενοι του MEGA

mega-620x320

Το πρώτο βήμα στην καταβολή των οφειλόμενων δεδουλευμένων, έγινε μετά από μήνες για τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, με την θετική εισήγηση της Εθνικής τράπεζας, όσον αφορά στην άμεση αποδέσμευση 2,5 εκατ. ευρώ!

Από τις υπάρχουσες πληροφορίες, προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν δύο από τους συνολικά 6 μισθούς και τμήμα  των ασφαλιστικών εισφορών της επιχείρησης.

Με την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων, θα συγκληθεί νέα γενική συνέλευση του προσωπικού για το ενδεχόμενο αναστολής της επίσχεσης εργασίας και επιστροφής στην εργασία του, εφόσον οι διαβεβαιώσεις που λάβουν από τους μετόχους, είναι επαρκείς για την βιωσιμότητα του ομίλου.

Να τονιστεί ότι η Εθνική τράπεζα καθυστέρησε στην έκδοση θετικής εισήγησης, με δεδομένο ότι έχουν προηγηθεί οι αντίστοιχες αποφάσεις για αποδέσμευση του ποσου από Alpha, Πειραιώς και Eurobank.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …