200 νέες προσλήψεις με απολαβές από 5.223,18 ευρώ έως 7.441,40 ευρώ!

jobveli

Διακόσιες προσλήψεις με κοινωνική ασφάλιση και εργασία σε ένα μοντέρνο πολυπολιτισμικό περιβάλλον, όπου οι «καθαρές» απολαβές (μετά την αφαίρεση των κρατήσεων) κυμαίνεται από 5.223,18 ευρώ έως 7.441, 40 ευρώ, ποσό το οποίο διαμορφώνεται βάσει της εργασιακής εμπειρίας του εργαζομένου, στις ειδικότητες "μηχανικών και άλλων επιστημόνων", θα πραγματοποιήσει το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office), για τα γραφεία του στο Μόναχο και στη Χάγη.

Οι επιτυχόντες θα εργάζονται 40 ώρες εβδομαδιαίως.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

  • Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Φυσική, τη Χημεία, τη Μηχανολογία ή τις Φυσικές Επιστήμες.
  • Άριστη γνώση σε εργασιακό επίπεδο δύο εκ των επισήμων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης(-αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα).
  • Προθυμία για εκμάθηση τρίτης γλώσσας.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στην τομέα της εξέτασης των νέων ευρεσιτεχνιών, εξετάζοντας τις πλέον πρόσφατες εφευρέσεις σε κάθε τεχνικό τομέα, προκειμένου να προστατευθεί και να προαχθεί η καινοτομία στην Ευρώπη.

Επιπλέον και αναλόγως της προσωπικής /οικογενειακής κατάστασής τους, οι εργαζόμενοι ενδέχεται να δικαιούνται μία σειρά άλλων παροχών, όπως μέριμνα παιδιών, στέγαση, εκπαίδευση, επίδομα ενοικίου ή επίδομα εκμάθησης ξένης γλώσσας.

Αιτήσεις αποστέλλονται έως:

  • Tις 15 Νοεμβρίου για το Μόναχο
  • Tις 13 Δεκεμβρίου για τη Χάγη

Διεύθυνηση υποβολής βιογραφικών: https://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/examiners.html


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …