Για Πέμπτη η αναβολή της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ

diaskechesr

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι.

Η Διάσκεψη μετατίθεται λόγω των απαιτούμενων διαδικασιών αλλαγής στη σύνθεσή της (εκλογή νέου προέδρου Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων).

Η εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται και με την προσπάθεια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να υπάρξει χρόνος για την αναζήτηση κοινός τόπος με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε να επιτευχθεί συνεννόηση στην προσπάθεια συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες προσπάθειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί κοινός τόπος με την Δημοκρατική Συμπαράταξη και την Ένωση Κεντρώων, ώστε να υπερψηφιστεί η πρόταση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …