Ντροπή ένστολος για το σώμα της Αστυνομίας-Η ερώτηση ΣΟΚ σε θύμα ομαδικού βιασμού!

kakopoiisi_633640837

Έχοντας την στήριξη του συζύγου της και αφού απέσυρε τις μηνύσεις ένα θύμα βιασμού κατήγγειλε τον αστυνομικό που πρώτος ήρθε σε επαφή μαζί της μετά τις δραματικές ώρες που έζησε και ο οποίος ντρόπιασε το σώμα σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν ρώτησε την 32χρονη «από ποιον από τους 4 βιαστές της, ένιωσε τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση!!!»

"Χειρότερα από τον βιασμό ήταν οι απειλές και ο εξευτελισμός της αστυνομίας", υποστήριξε η γυναίκα, σημειώνοντας πως ο άντρας της έλειπε όταν τέσσερις φίλοι του πήγαν σπίτι και της είπαν πως ήταν στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε η Dailymail, «αφού την πήγαν σε ένα σημείο έξω από την πόλη, τη βίασαν ομαδικά. Η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα στην Kerala, στη νότια Ινδία και η  32χρονη έδωσε συνέντευξη Τύπου ενώ καθόταν δίπλα στον σύζυγό της και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

"Με κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις μέρες συνεχόμενα και με ανάγκαζαν να μένω εκεί μέχρι το απόγευμα. Μου έκαναν ταπεινωτικές ερωτήσεις". Ανέφερε μάλιστα πως πιέστηκε για να αποσύρει την καταγγελία. "Αργότερα μου έδωσαν ένα γράμμα και με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία. Με ανάγκασαν να υπογράψω έγγραφα αλλά δεν ξέρω τι έγραφαν", κατέληξε η 32χρονη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …