Αναστάτωση στα δρομολόγια μέσου μεταφοράς-Στάση Εργασίας

ηλεκτρικοσ

Μετ΄εμποδίων σήμερα η μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τον ΗΣΑΠ, λόγω της στάσης εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στο πλαίσιο απόφασης του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1 από 11:00-16:00.

Στην στάση εργασίας εναντιώνεται η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, η οποία στην ανακοίνωσή της τονίζει:
"H στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων. Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία. Παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …