Ήρθε φέρνοντας μειώσεις, έφυγε δίνοντας υποσχέσεις!

syntaxeisdimosioi-ypallhloi-misthoi

Επί θητείας του αποφάσιζε και εκτελούσε εντολές μόνο για μειώσεις και μάλιστα κατακόρυφες, αλλά φεύγοντας δεν απογοήτευσε κανέναν και έδωσε....υποσχέσεις στους συνταξιούχους για...αυξήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδικότερα, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ:

«Οι νέες συντάξεις από το 2018, όταν θα έχει καταγραφεί η αύξηση του 2017, θα έχουν αυξήσεις. Και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι ρητά περιγραφόμενο μέσα στον νόμο.

Οι παλαιές συντάξεις, επειδή έχουν την προσωπική διαφορά, θα αρχίσουν να έχουν αύξηση και αυτές όταν η προσωπική αυτή διαφορά εξαλειφθεί μέσω των αυξήσεων των νέων συντάξεων.

Με τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός θέλησε να τονώσει την ομοιογένεια του σχήματος και να δώσει μια νέα ορμή, με την είσοδο άφθαρτων προσώπων στην κυβέρνηση».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …