Προσλήψεις διάρκειας 70 μηνών....

job23456

Αυτή την εβδομάδα αν κάτι δεν αλλάξει πρόκειται να εκδοθεί και η "2Ε/2016" Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΣΕΠ, σχετικά με την επιλογή 30 νομικών για την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ).

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα στη νομική επιστήμη (δίκαιο ανταγωνισμού, ευρωπαϊκό, εμπορικό, αστικό, διοικητικό ή διεθνές δίκαιο) και πενταετή εμπειρία σε δημόσιες συμβάσεις ή μεταπτυχιακό τίτλο στη νομική και στην πενταετή εμπειρία στα παραπάνω πεδία.

Δεκτές θα γίνονται και οι αιτήσεις υποψηφίων με εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών σε νομικά θέματα και τουλάχιστον μία δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με τις δημόσιες συμβάσεις αλλά και πενταετή εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο.

Οι επιτυχόντες θα υπηρετήσουν για το χρονικό διάστημα των πέντε ετών, σύμφωνα με τον ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …