Κάνουν θραύση οι ΦΩΤΟ της σέξι Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

1-46

Η Μελάνια Τραμπ είναι πλέον και επίσημα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή, σε διάφορες πόζες ακόμα και με χειροπέδες...

g2_48

Γεννήθηκε το 1970 στην τότε Γιουγκοσλαβία. Είναι κόρη του Βίκτωρ, ενός πωλητή αυτοκινήτων, και της Αμαλίας, μιας κλωστοϋφαντουργού.

melania9

Γνώρισε τον χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών και το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

melania-592x330

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια σε ένα πάρτι το 1998, στο οποίο παραβρέθηκε με μια πρώην συνοδό του. Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε τον δικό του και τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.

melania5

Η Μελάνια Κναβς είναι η σύζυγος του Τραμπ από το 2005 και μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 9χρονου Μπάρον Ουίλιαμ.

image-ashx

Όταν η Μελάνια ήταν 23 ετών και μοντέλο, είχε ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ σε τηλεοπτική διαφήμιση σλοβενικής εταιρείας ρούχων.

Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, μάλιστα, πόζαρε ολόγυμνη για τη γαλλική έκδοση του «Max». Τις άγνωστες, γυμνές φωτογραφίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ έφεραν στη δημοσιότητα οι «New York Post» -σε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ντόναλντ Τραμπ- που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στις ένδοξες ημέρες του μοντέλου.

    trump2  33 44 55 244 456 1441620


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …