Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων

astynomikoisygkentr

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του τμήματος, ζητώντας την άμεση υλοποίηση των αιτημάτων τους, που σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας, το προσωπικό και την ασφάλεια των πολιτών, μιας περιοχής η οποία ούτως ή άλλως καταγράφει τα τελευταία χρόνια υψηλούς δείκτες παραβατικότητας, προχωρούν σήμερα οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Νίκος Καραπάνος, καταγγέλλει τραγικές συνθήκες (κτιριακό) και μεγάλη έλλειψη προσωπικού, σημειώνοντας στην σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων διαπιστώνοντας εδώ και παρά πολύ καιρό ότι δεν υπάρχει η βούληση και αφού εξάντλησε κάθε προσπάθεια διαλόγου και συνεννόησης αποφάσισε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 πμ στην είσοδο που στεγάζεται το ΑΤ Αιτωλικού στο Αιτωλικό.

Αιτήματα μας είναι η άμεση και πλήρης στελέχωση του ΑΤ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Η άμεση μεταστέγαση του σε ένα κτίριο που να πληροί τουλάχιστον της βασικές αρχές της ανθρώπινης διαβίωσης.

Η άμεση κατάργηση των μεικτών περιπολιών και την ουσιαστική αστυνόμευση της περιοχής.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι για δυναμικό παρών.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …