Αλέξη να χαίρεσαι την υπ.Εργασίας σου! Ψυχρή εκτελεστής στην 1η της απόλυση

tsipaxt

Η μη εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό και ανεπάγγελτη υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, γιατί δεν μπορεί να θεωρεί εργασία, αυτή της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Κατρούγκαλου, επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν για την σκληρότητα και αδιαλλαξία της, που ταιριάζει γάντι στην μεταλλαγμένη εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάληψη της εξουσίας, με το που πάτησε το πόδι της στο υπουργείο, ως Υπουργός, προέβη στην πρώτη ΑΠΟΛΥΣΗ!

Αρνήθηκε μετά μανίας να ανανεώσει τη σύμβαση εργασίας δημοσιογράφου στο γραφείο τύπου του υπουργείου, αρνούμενη ακόμα και να δεχτεί να την συναντήσει, όπως το ζήτησε η απολυμένη, ως μία ύστατη κίνηση της να μην βγει στην ανεργία!

Μάλλον θα θελήσει να πάρει κάποιον άλλο δημοσιογράφο, με «προσόντα», ανάλογα και των δικών της στο βιογραφικό της, στο οποίο τονίζεται ότι ήταν «αγωνίστρια», του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …