Προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 1Ε/2014

asep[1].medium

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Ε/2014 (ΦΕΚ 17/18.11.2014, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση πέντε θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, του φορέα Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Δ.Ε.Η. Α.Ε.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Ηλεκτρικές Μηχανές” [κωδικός θέσης: 10001].
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής” [κωδικός θέσης: 10002].
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Τεχνολογίες Δέσμευσης Διοξειδίου του Άνθρακα σε Θερμοηλεκτρικούς Σταθμούς” [κωδικός θέσης: 10003]
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Κοστολόγηση και Τιμολόγηση Ηλεκτρικής Ενέργειας ή Ενεργειακή Οικονομία” [κωδικός θέσης: 10009] και
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Ρυθμιστικά Θέματα (Regulatory affairs) ή Θέματα Λειτουργίας Αγορών Η/Ε και του Συσχετιζόμενου (Ευρωπαϊκού – Εθνικού) Ρυθμιστικού Πλαισίου)”  [κωδικός θέσης: 10010]

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), έχουν αναρτηθεί, επίσης, οι πίνακες προσληπτέων  και κατάταξης των εν λόγω γνωστικών αντικειμένων καθώς και ο πίνακας των αρχικά αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Από την πλευρά του ΑΣΕΠ διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας, όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, κατάταξης  και αποκλειομένων καθώς και των αρχικά αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το  Σάββατο 12.11.2016 έως και την πάροδο της Δευτέρας 21. 11. 2016.

Επισημαίνεται, τέλος, από τον ΑΣΕΠ ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από Σάββατο 15-05-2021

Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες από Σάββατο 15-05-2021 Αλλαγή του καιρού με βροχές, …