Η υπουργός των...αποκαλυπτικών φωτογραφιών-Έχει προκαλέσει σάλο!(ΦΩΤΟ)

ervthmatikoquestionmark

Ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα στην ηλικία των 24 μόλις ετών, από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού, αλλά έκανε ένα μεγάλο σφάλμα, μη διαγράφοντας προσωπικές της αποκαλυπτικές ημίγυμνες φωτογραφίες της.

590_78b969b35eae3c2744127c4a38d2c7a8

Τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσιοποίησε η Daily Mail και έχουν προκαλέσει σάλο και προβλήματα στην κυβέρνηση της Ουκρανίας όπου ανήκει...

Anastasia Deeva

Η 24χρονη αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών και υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση Αναστασία Ντέεβα, τρέχει και δεν φτάνει μαζί με τους συναδέλφους της που την υπερασπίζονται και μιλούν για το νεαρό της ηλικίας της, την εποχή που ελήφθησαν οι επίμαχες φωτό, την περίοδο που ήταν φοιτήτρια......

Anastasia DeevaAnastasia Deeva

Anastasia Deeva

Εμ, δεν προνόησε εγκαίρως όπως η Ελληνίδα υπουργός Εργασίας, που μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της στο υπουργικό συμβούλιο, έσπευσε να κλείσει το λογαριασμό της στο twitter, για να διαγράψει τις αναρτήσεις της κατά της τρόικας, με την οποία συνδιαλέγεται από σήμερα και μάλιστα αποτελεί και «φίλη» της.


Anastasia Deeva

 

Anastasia Deeva

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …