Απαλλαγή από τα διόδια για μεγάλη κατηγορία πολιτών!

diodiaolympia

Στην κατάργηση μιας σειρά διοδίων  προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, δίνοντας ανακούφιση και υλοποιώντας τα αιτήματα που έιχαν προσκαλέσει και κινητοποιήσεις των κατοίκων μέσα στα όρια καποδιστριακών δήμων που ενώνονταν και μέχρι τώρα, πληρώνουν διόδια ακόμα και για να πάνε στην εργασία τους.

Σε αυτούς προωθείται η κατάργηση των διοδίων, με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, να τονίζει σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Εχουμε προχωρήσει ήδη και έχουμε κάνει συμφωνία με τους παραχωρησιούχους και έχουμε συγκεκριμένες προβλέψεις για τους μόνιμους κατοίκους. Σε βήματα υλοποιείται αυτή η συμφωνία βήμα–βήμα. Πολύ πιο σύντομα οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού, ή αντίστοιχων Δήμων δεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του Δήμου τους. Μέσα στο 2017 θα ισχύσει το μέτρο, σε επίπεδο Καλλικρατικού Δήμου. Οπως έχουν προβλεφθεί εκπτώσεις για τους πολύ συχνούς χρήστες που είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και είναι εργαζόμενοι σε όμορο Δήμο, όπως έχουν προβλεφθεί να περνάνε ελεύθερα τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιστεύω ότι αυτά όφειλαν να τα έχουν οι συμβάσεις στην αρχή, όποιο και να ήταν το οικονομικό μοντέλο».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …