Ο «παλαβός» και το «νούμερο» σε πολιτικούς αιρετούς συμβούλους(VIDEO)

videoplayback

Άγριος καυγάς σημειώθηκε με πρωταγωνιστές από τη μια πλευρά της διοίκησης του δήμου και από την άλλη της αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς.

Πρωταγωνιστές ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος χαρακτήρισε το συνάδελφό του της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχο Βασίλειο Ρουχωτά «παλαβό».

Αποτέλεσμα, ο κ. Ρουχωτάς να πει ότι «όποιος είναι παλαβός, αφορά τον ίδιο και την οικογένειά του. Όποιος έχει νεφρό σηκώνεται πάνω» και οι δύο άνδρες να έχουν έντονη αντιπαράθεση.

Στη συνέχεια, στην κόντρα συμμετείχαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ένας εκ των οποίων χαρακτήρισε τον Β. Ρουχωτά “νούμερο”!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Αναμένουμε από τα Τίρανα να δοθεί η δυνατότητα στον Μπελέρη να ορκιστεί νέος ευρωβουλευτής

"Ο Φρέντη Μπελέρης δεν είναι απλά ένας κρατούμενος εκλεγμένος δήμαρχος, αλλά είναι και ένα μέλος …